Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
 • mk
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

пластичникутии

 • Звучен аларм (Бузер)

  Димензија:

  Փ22mm

  Индикација:

  Со/Без LED

  Напон:

  220 VAC

 • Кабелски стеги

   КАБЕЛСКИ СТЕГИ

  Тип

  (mm)

  2.5 X 60

  2.5 X 120

  3.5 X 200

  4.8 X 250

  4.8 X 380

  7.9 X 200

  7.9 X 250

  7.9 X 400

  9 X 550

  9 X 920

  10 X 500

  10 X 700

  2.5 X 80

  3.5 X 150

  4.8 X 180

  4.8 X 300

  7.9 X 150

  7.9 X 250

  7.9 X 300

  7.9 X 450

  9 X 650

  9 X 1020

  10 X 550

  10X920

  2.5 X 100

  3.5 X 180

  4.8 X 200

  4.8 X 350

  7.9 X 180

  7.9 X 300

  7.9 X 350

  7.9 X 500

  9 X 760

  10 X 450

  10 X 600

  10X1020

 • Конвертори

  Конверторот е претворувач на енергија со кој еднонасочниот напон од батерија или некој друг извор на енергија го претвора во наизменичен напон 220V/50Hz кој понатаму се дистрибуира до потрошувачите.

 • Лед индикаторска сијаличка

  Димензии:

  Ф22mm / Ф16mm

  Бои:

  Црвена / Зелена /    Жолта / Сина

  Напон: 220 VAC

 • Пластични кутии и ормари

  Поликарбонатни ормари со метална основа. Стандард IP 65

 • ПОК канали

  ПОК канали изработени од самогасива компактна пластика, наменети за спровод на електрични кабли, обезбедувајќи соодветна заштита за самите кабли како и за опкружувањето.