Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
 • mk
  • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Штедливи светилки NVC

 • Штедливи светилки NVC

  • Штедливи светилки од новата генерација на NVC.
  • Заштедете до 80% енергија во споредба со обичните електрични светилки. Како и 10 пати подолг живот.
  • Исклучително погодни за вградување во повеќето расветни тела.
  • На просторијата ѝ даваат природна и пријатна светлина.
  • 6 месеци гаранција.