Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Кои сме ние?

Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје

По долгогодишното работење во областа на индустриската електроника и автоматика, се создадоа услови за формирање на компанија која ќе биде сервис и ќе им нуди услуги на компаниите кои се занимаваат со производство.

Компанијата “Ман-Дра” е формирана 1999 година и веднаш по формирањето започнавме со производство на уреди кои со своите перформанси и квалитет се во самиот врв на понудата на пазарот.

Дистрибутери сме на ABB и EL-BI за Македонија.