Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
 • mk
  • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Сигнализација

Широк избор на ДИН сигнални уреди (светлечки и акустични) со врвен квалитет и сигурност.

 • ДИН ЅВОНО

  Наменето е за акустична сигнализација во домаќинства или деловни простории.

 • ДИН Сигнална сијаличка

  Овозможува визуелна сигнализација на мрежниот или командниот напон.

 • Помошен контакт за автоматски осигурувач

  Наменет е за сигнализација при прекин на главното енергетско коло на автоматскиот осигурувач. Со него се овозможува далечинска контрола на главното енергетско коло.