Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Дозни

Широка палета на разводни кутии (надградни и вградни), достапни во различни димензии и изведби. Разводните кутии се со степен на заштита IP55 и се изработени со високо-квалитетен изолационен самогасив материјал.