Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
 • mk
  • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Автомат за скалично светло

 • Автомат за скалично светло

  • Електро-механичка конструкција.

  • Реактивирање во режим на одбројување.

  • Нема потрошувачка на енергија кога не е во активен режим.

  • Надворешен прекинувач за вклучување на светилките.

  • Едноставен начин на поврзување и употреба.