Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

ПОК канали

  • ПОК канали

    ПОК канали изработени од самогасива компактна пластика, наменети за спровод на електрични кабли, обезбедувајќи соодветна заштита за самите кабли како и за опкружувањето.