Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Звучен аларм (Бузер)

Димензија:

Փ22mm

Индикација:

Со/Без LED

Напон:

220 VAC