Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Вградни табли


ТИП Модули Монтажа Големина
TSM-4 4 вградна 136x220x80
TSM-6 6 вградна 172x220x80
TSM-8 8 вградна 210x220x80
TSM-12 12 вградна 280x220x80
TSM-18 18 вградна 396x250x92
TSM-24 24 вградна 300x350x88
TSM-36 36 вградна 300x482x88