Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Трополни осигурувачи со прекинувач

SR 17 трополниот осигурувач со прекинувач наменет за работен напон до 690V, номинална струја до 630А, при фреквенција од 50Hz, се употребува во дистрибутивни системи како главен енергетски прекинувач, изолиран прекинувач, сигурносен прекинувач, прекуструјна заштита и заштита при краток спој.

  • Опис

Опис

Тип на раставувач Големина на осигурувачот Номинална струја  (А)
SR17B-160 NV00, NV000 4,6,10,16,20,25,32,35,40,50,63,80,100,125,160
SR17B-250 NV1 80,100,125,160,200,224,250
Димензии A B C D E F G H K L M O P Q
SR17-160 106 200 83 45 47.5 177 60 155 109 181 103 205 110 17
SR17-250 185 315 112.5 66 199 84 220 70 105 115 294 183 20