Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Сигнална сијаличка

Димензија:

Ф9mm

Бои: Жолта / Црвена / Зелена

Напон: 220 VAC