Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Реле со подножје (11 пинско)

• Три одделни NC + NO контакти со декларирана струја од 10А
• Вграден LED индикатор
• Голема издржливост (минимум 10 000 000 операции)
• 11 – пинско подножје

  • Опис

Опис