Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
 • mk
  • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk
 • Префрлувач
 • Тастер стоп црвен
 • Тастер стоп црвен со лед
 • Старт-Стоп со сијаличка
 • Тастер старт зелен
 • Тастер старт црн
 • Тотал стоп со заглавување
 • Тотал стоп (ф40/ф60)

Префрлувачи и тастери

Голем избор на прекинувачи, тастери и сигурносни прекинувачи за автоматика и процесно управување, изработени по европски стандард.

 • Опис

Опис

Тотал стоп (ф40/ф60)
Тотал стоп (ф40/ф60)
Тотал стоп со заглавување
Тотал стоп со заглавување
Тастер старт црн
Тастер старт црн
Тастер старт зелен
Тастер старт зелен
Старт-Стоп со сијаличка
Старт-Стоп со сијаличка
Тастер стоп црвен со лед
Тастер стоп црвен со лед
Тастер стоп црвен
Тастер стоп црвен
Префрлувач
Префрлувач