Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Помошен контакт за автоматски осигурувач

Наменет е за сигнализација при прекин на главното енергетско коло на автоматскиот осигурувач. Со него се овозможува далечинска контрола на главното енергетско коло.