Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Подножја за ножести осигурувачи

  • Опис

Опис

Бр. Големина Слика Номи-
нална
струја
(A)
A B C φD E F G H
008 NTOO(Sist101) Fig.1.4 160 120 100 30 7 23 60 25
009 NTO(Sist160) Fig.1.5 160 170 150 30 7 35 73 25
010 NT1(Sist201) Fig.1.6 250 200 175 58 9.5 38 82 25 30
011 NT2(Sist401) Fig.1.6 400 225 200 64 9.5 40 100 25 30
012 NT3(Sist601) Fig.1.6 630 240 216 64 9.5 40.5 105 25 30
013 NT4(Sist1001) Fig.1.6 1250 304 260 96 13 44 145 25 45