Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

ОГ табли


ТИП Модули Монтажа Големина
TSM-4 4 OГ 112x198x85
TSM-6 6 OГ 148x198x85
TSM-8 8 OГ 184x198x85
TSM-12 12 OГ 254x198x85
TSM-18 18 OГ 362x220x88
TSM-24 24 OГ 270x326x88
TSM-36 36 OГ 270x458x88