Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

ОГ дозни

  • Опис
  • Технички спецификации

Опис

Технички спецификации

Тип

Димензии

IP55

50×50, 80×80, 85x85x50, 100x100x70, 150x110x70, 150x150x70, 200x100x70, 200x155x80, 255x200x80, 300x250x120, 200x100x70, 200x155x80, 200x150x60, 200x150x80, 300x200x40, 300x200x60, 200x150x60, 200x150x80