Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Ножести осигурувачи

  • Опис

Опис

Бр. Големина Слика Номинална
стуја (A)
A B C D E F
001 NT00C(NH00C) Fig.1.1 2~100 78 49 15 21 52.5 6
002 NT00(NH00) Fig.1.1 2~160 78 49 15 28.5 55.5 6
003 NTO(NHO) Fig.1.2 4~160 122 65 15 29 55.5 6
004 NT1(NH1) Fig.1.2 63~250 135 68 20 48 60 6
005 NT2(NH2) Fig.1.2 80~400 150 68 26 60 70.3 6
006 NT3(NH3) Fig.1.2 300~630 150 68 32 67 82 6
007 NT4(NH4) Fig.1.3 630~1250 200 80 51 85 112 8