Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Микро реле со подножје (8 пина)

  • Опис

Опис

Контакт:
2 x 5A (250VAC, 30VDC)

Контакт:
10A (250VAC, 30VDC)