Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Лед индикаторска сијаличка

Димензии:

Ф22mm / Ф16mm

Бои:

Црвена / Зелена /    Жолта / Сина

Напон: 220 VAC