Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

ДМ контактор


Модел Номинален напон (V) Номинална струја на кoнтакт (А) Спецификација
MSGV2-Au20 690 6 2NO
MSGV2-Au 11 690 6 1NO + 1NC

Специфицирани според стандардот IE947.2 и IEC947.4.1