Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

ДИН шина

Практични за монтирање на различни модуларни единици.

Технички податоци:

– Челик, топло поцинкувана со дебелина од 1,1mm.

– Алуминиумска со дебелина 1mm.

– Должина: 1m или по нарачка.