Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Бакарен изолиран краткоспојник

Бакарен изолиран краткоспојник за автоматски осигурачи

  • Опис

Опис

 

Tип

Номин.струја (А)

Номин.напон (V)

Број на осигурувачи

Број на полови

Должина

(m)

BB10 1/40

40

400/1000

54

1

1

BB10 1/63

63

400/1000

54

1

1

BB30 1/40

40

400/1000

54

3

1

BB30 1/63

63

400/1000

54

3

1