Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Автоматски осигурувачи

Овој производ се употребува за електрични кола за наизменична струја со фреквенција од 50/60Hz , напон помал од 400V и номинална струја до 63A. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска, која кај овој производ изнесува 6000А.

 

  • Опис
  • Технички спецификации

Опис

Овој производ се употребува за електрични кола за наизменична струја со  фреквенција од 50/60Hz , напон помал од 400V и номинална струја до 63A. Неговите одлични перформанси се засновани на големата способност за брз прекин на електричниот лак и зголемената безбедност во случај на куса врска, која кај овој производ изнесува 6000А.

Технички спецификации

Број на полови

1 пол, 2 пола и 3 пола

Декларирана струја (A)

6, 10, 16, 20, 25, 32, 40, 50, 63

Капацитет на прекинување (A)

6000

Работен напон (V)

230/400

Работна фреквенција (Hz)

50/60

Работна температура на околината

-30 до 70°C

Изведба

B , C

Електрична издржливост

не помалку од 2000 операции

Механичка издржливост

не помалку од 6000 операции

Класа на заштита

IP20

Сертификат

Потврдено со Сертификат SEMKO по IEC1080