Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67
man-dra
contact@man-dra.mk

Автомат за скалично светло

• Електро-механичка конструкција.

• Реактивирање во режим на одбројување.

• Нема потрошувачка на енергија кога не е во активен режим.

• Надворешен прекинувач за вклучување на светилките.

• Едноставен начин на поврзување и употреба.

  • Опис
  • Технички спецификации

Опис

Технички спецификации

Номинален напон

230 V AC

Фреквенција

50 Hz

Ширина

1 модул

Начин на вградување

DIN

Време на подесување

1-7 минути

Тип на поврзување

4 изводи

Тип на контакт

NO (нормално отворен)

Излезна струја на светилките

10А Мах.

Излезна снага

2300 VA, 1300 VA (индуктивен товар)

Материјал на куќиште

Самогасива пластика отпорна на висока температура

Температура

од -10 до +50°C

Класа на заштита

II

Тип на заштита

IP 20