• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Производи

Контакт

Доколку имате некое прашање слободно контактирајте не!

Спецификација на проводник

Спецификација за кабел


Лајкувај не на Facebook

Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје man-dra.com.mk.

По долгогодишното работење во областа на индустриската електроника и автоматика, се создадоа услови за формирање на компанија која ќе биде сервис и ќе им нуди услуги на компаниите кои се занимаваат со производство. Компанијата “Ман-Дра“ е формирана 1999 година и веднаш по формирањето започнавме со произвотство на уреди кои со своите перформанси и квалитет се во самиот врв на понудата на пазарот.